Aquesta setmana ha arribat a la Junta de l’AMPA una proposta per part d’una família perquè s’organitzi alguna mena de casal els dos dies que no hi haurà activitat lectiva a causa del trasllat de l’escola.

Us hem de dir que aquesta idea ja es va considerar en la reunió ordinària de la junta de gener, encara que llavors encara no havíem rebut cap notícia del neguit de les famílies pel que fa a aquesta qüestió.

Posteriorment, en la reunió extraordinària convocada per a parlar sobre el tema del trasllat a la qual hi va assistir el Regidor d'Educació se li va plantejar la possibilitat d’organitzar un casal que cobrís aquests dos dies i la resposta va ser taxant: el pressupost de què disposava l'Ajuntament per al trasllat de l'escola (extraordinari ateses les circumstàncies i la pressió rebuda per totes bandes, també per part de l'AMPA) ja estava més que cobert, ja que el trasllat (que oficialment és de 2 dies) passava a ser de 4 (per decisió de la direcció del centre) i l’ajuntament ja oferia els espais municipals (casal de joves i Vagoneta) durant els dos dies “oficials”.

Així doncs, des de la JUNTA es va valorar el sobreesforç que comportaria organitzar-ho des de l’AMPA i va decidir desestimar-ho.

Encara que agraïm sincerament totes les propostes que ens fan les famílies, ara, a uns pocs dies del trasllat, resulta massa complex organitzar una activitat d’aquesta magnitud.

Tanmateix, trobem interessant una proposta alternativa que ens ha arribat també aquesta setmana: la proposta de les "famílies d’acollida". Segurament, des de l'AMPA, seria més fàcil organitzar aquest sistema. Per a fer-ho ens cal saber com abans millor quantes famílies haurien de menester aquest servei i quantes famílies estarien disposades a oferir-se com famílies d’acollida.

Amb aquest propòsit adjuntem una butlleta que ens hauríeu de retornar emplenada al més aviat possible. (podeu imprimir aquest mateix post)

  • Família ..........................................................................................
  • Fills a l’escola (nom i curs) .........................................................
  • ........................................................................................................
  • ........................................................................................................

Ens oferim com a família acollidora.
  • SI
  • NO
Utilitzaríem el servei de les famílies acollidores
  • SI
  • NO
(Encercleu el que procedeixi)

Pot interessar-te

0 comentaris