Dilluns cole nou!


A partir de dilluns, l’alumnat i el professorat de l’escola Montserrat gaudiran d’unes instal·lacions més àmplies. El personal docent treballa aquests dies a marxes forçades per tenir-ho tot a punt perquè dilluns es pugui fer el trasllat definitiu del centre al nou edifici de l’avinguda de la Generalitat, a les Basses de Sant Pere.

Amb motiu del canvi d’emplaçament, durant aquesta setmana, les classes dels alumnes s’han hagut de realitzar a equipaments com La Vagoneta i el Casal de Joves i, dijous i divendres, els infants no tenen classe.

Per acomiadar l’edifici del carrer Montserrat, el dilluns, el dia del trasllat, se celebrarà un acte obert a tots els infants i als pares i mares. A 2/4 de 10 del matí, sortirà una rua des del carrer Montserrat cap a les noves instal•lacions, seguint el camí escolar. Abans, però, tothom està convocat a l’edifici actual per dur a terme un acte simbòlic. La directora del centre, Cesca Ruiz, detalla en què consistirà aquest acte de comiat i, alhora, de benvinguda.

+ info

Cesca Ruiz, directora de l'Escola Montserrat


Tot i que encara queden algunes coses a fer, com enllestir el terra de la cuina o del gimnàs, el trasllat es durà a terme dilluns. Aquestes reformes es faran de manera que no s’alteri el calendari escolar, potser en els períodes de vacances de Setmana Santa o d’estiu.

El nou centre disposa d’unes aules i uns patis més amplis perquè tota la comunitat educativa s’hi trobi a gust. De fet, aquestes noves instal·lacions compten amb tres edificis. Cesca Ruiz concreta les seves funcions.

+ info

Cesca Ruiz, directora de l'Escola Montserrat


El mateix dilluns a la tarda, els nens i nenes seran qui mostrin als seus pares i mares les instal·lacions, ja que l’escola permetrà que les famílies visitin amb més tranquil•litat els nous espais que passaran a formar part del dia a dia dels seus fills.

La intenció principal és que tothom s’adapti al nou centre i que, poc a poc, el que inicialment era només un edifici es converteixi en una escola.

[Font: Ajuntament]

Pot interessar-te

0 comentaris