Demà amb bici al cole

Demà comencem la campanya "Els divendres amb bici al cole". Si fa temps que no agafeu les bicicletes, aneu inflant les rodes i marqueu amb el nom els cascs.

Encara no tenim instal·lat l'aparcament intern de bicicletes, per tant intentarem deixar-les el més endreçades que sigui possible (una pota de cabra a la bici és un accesori molt pràctic).

Recordeu que l'entrada de bicicletes és pel gual del carrer Parlament Català (banda Fundació Arts Gràfiques) i que els nens han de deixar la bici primer i entrar per la porta principal amb la resta de nens. Us preguem que aneu primer a deixar la/les bicis sense passar pel davant del cole de forma que no hi hagin nens passejant-se en bici a la zona on tothom espera per entrar. Si veniu del barris Sud/Walden, feu servir el carrer Parlament Català (al costat del Parc de Les Basses) per arribar al gual d'entrada de bicis.

Demà és molt poc probable que plogui, així que esperem que us animeu a participar en aquest projecte de l'Ampa en què col·laboren la Direcció de l'escola i l'Ajuntament. Esperem els vostres comentaris per tal de millorar els aspectes organitzatius i aconseguir que en un futur proper sigui normal anar amb bici al cole tots els dies.

Pot interessar-te

0 comentaris