Demo Pissarra Digital Interactiva

L'AMPA, seguint les directrius marcades en els seus estatuts, té previst fer una inversió per tal d'anar introduint elements pedagògics de tecnologia avançada a la nostra escola. Bona part de la despesa anirà destinada a l'adquisició de nou material per l'aula de informàtica i l'altra part es destinarà a l'adquisició d'una Pissarra Digital Interactiva que s'instal·larà al laboratori.

Atès que aquest nou sistema és encara poc conegut, el proper dia 17 un representant de l'empresa Audiovisuales Data, que és distribuïdora de les Pissarres Digitals Interactives (PDI) de la marca SMART Board, farà una presentació del sistema al CEIP Montserrat.

Es faran dues sessions a la seu de l'AMPA, una a les 13:00h. per als mestres i una altra a les 17:00h. per als pares (hi haurà servei d'acolliment per als nens). D'aquesta forma els pares interessats podran conèixer de primera ma (abans de la reunió informativa convocada per a les 21:30h.) les característiques del sistema.

Com aperitiu, serveixi aquest vídeo com a petita mostra de les utilitats d'una pissarra digital (encara que les d'aquest vídeo NO son interactives).




Pot interessar-te

0 comentaris