Carnestoltes

Dissabte va sortir la comparsa del Montserrat, nens i nenes, pares i mares, tots disfressats de “llaminadures”. Teníem maduixes, caramels, coca-coles i “ositos”, bosses de caramels, piruletes, nens petits una mica “madurets”. Fins i tot ens acompanyava un venedor de “chuches” molt ecològic que anava amb bicicleta. I un dentista, que feia córrer els nens davant el seu raspall de dents.Tot això amb la música de fons de dos pares disfressats de nens que ens acompanyaven amb les seves guitarres.

Tots vam caminar junts des del casal de joves, després de vestir-se, maquillar-se, assajar la cançó..., fins davant del mercat. Finalment, davant del jurat vam cantar la cançó i vam llançar caramels a l'aire quan va acabar. Després de la rua i un cop donats els premis, la festa va acabar al casal de joves, on vam fer un pica-pica i vam intentar entrar en calor.

Gràcies a tots i totes per una tarda molt divertida. I, sobretot, a la comissió de festes, que amb pocs recursos va aconseguir unes disfresses molt originals.

En breu penjarem un recull de les fotos.

Pot interessar-te

0 comentaris