dijous, 2 de febrer de 2012

Es suspenen les classes aquesta tarda


A partir d'ara mateix podeu passar a recollir els vostres fills i filles a l'escola. El servei de menjador es manté, però es suspenen les classes de la tarda, davant la possibilitat de nevades. L'escola es mantindrà oberta fins que es vagi a buscar l'últim nen.

Queda pendent saber si demà hi haurà classes o no. Si esteu pendents del bloc, us mantindrem informats.


2 comentaris:

nunu sala ha dit...

Son 3/4 de 4 i ni el pare ni jo, mara del Pere Brull hem rebut cap trucada. Sort i no se pq han trucat directament a l'avia i el nen ja esta a casa.
Hem sembla molt malament q es prenguin decisions a corre cuit i l'informacio arribi o no.
I clar, suposo q dema no hi ha cole!!!
Com q tenen les classes a l'aire lliure i el cole no te espais on puguin estar els ens a l'hora de
l'esbarjo.
Comprenc q hi haura gent q viu mes lluny i q no podra portar el nen al cole. Pero si els altres podem
anar-hi sense problemes.
Be, dema ja veurem.

Nunu

AMPA ha dit...

La decisió de suspendre les classes aquesta tarda l'han pres el Departament d'Ensenyament i la Regiduria d'Educació de l'Ajuntament. Per evitar el que va passar fa dos anys, ja que les previsions del temps deien que nevaria aquesta tarda.
Pel que sabem, s'ha decidit posar-se en contacte amb els famílies a través de les delegades de classe i el bloc de l'AMPA i el de l'escola. Sé que, des de l'escola, s'ha estat insistint en trucar aquelles persones amb les que no es podia contactar.
Pel que fa a demà, encara no hi ha res segur. S'està esperant l'evolució del temps. De seguida que es decideixi alguna cosa i ens truquin, posarem una nota al bloc. Nota que s'envia també per mail a totes les famílies que vau facilitar el vostre correu a l'AMPA.
Us mantindrem informats,
Salutacions