dimecres, 6 de juny de 2012

Carmanyoles a l'escola.

La iniciativa l'ha dut a terme la FAPAES (Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes d'Ensenyament Secundari). La intenció de la Generalitat és establir una sèrie de recomanacions que seran vàlides tant a primària com a secundària.

La idea és que els alumnes puguin portar-se de casa el menjar en una carmanyola i disposin d'un espai diferent del menjador per poder dinar. Aquesta és la solució que dóna Ensenyament davant la impossibllitat d'alguns pares i mares de deixar els seus fills al menjador i que no disposen de beques de menjador.

Aquesta mesura ha de ser aprovada primer pel Consell Escolar de cada centre, i ser proposat per les AMPA, sempre que hi hagi prou demanda per part de les famílies.

Les escoles hauran de disposar de neveres i microones i hauran d'habilitar uns espais diferenciats del menjador. El que no queda clar és qui es farà càrrec d'aquests nens en aquest espai. El protocol preveu que sigui un monitor o un membre de l'AMPA. Però, aleshores, qui es fa càrrec d'aquest cost?


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla bé la iniciativa, ara falta saber com es gestionarà l'espai i els nens.

Anònim ha dit...

Em sembla bé la iniciativa, ara falta saber com es gestionarà l'espai i els nens.

Eva PC ha dit...

potser convindria recordar a les famílies que el que ara es paga per menjar són 1,55 € diaris i que la resta són despeses de monitoratge, no?

més que res perquè la gent ho pugui valorar i no es pensi que surt tot gratis.