Primera reunió informativa del casal d’estiu 2013


Aquest any el grup dels petits acollirà els nens i les nenes d’educació infantil (P3, P4 i P5) la resta quedaran integrats en el grups dels grans.

Per a tots dos grups l’ambientació setmanal del casal serà idèntica: dilluns la “màquina de les il·lusions situarà un entorn espai/temps per a les activitats de la setmana que finalitzaran cada divendres. Els petits hauran de localitzar/fabricar coses i els grans faran de detectius i hauran de resoldre un enigma cada setmana. Per a posar més èmfasi en la seva qualitat de “grans”, hauran de triar els dilluns les activitats que duran a terme al llarg de la setmana d’un catàleg que se’ls presentarà. També s’està intentant que l’escola d’investigadors privats de Catalunya col·labori d’alguna manera en el casal (per exemple, guiant una mica les activitats dels grans).

Els grans aniran un cop a la setmana a la piscina, els petits faran les activitats d’aigua a la mateixa escola amb piscinetes

Pel que fa a les excursions, n’hi haurà una per setmana i (encara està per concretar en quina de les setmanes) n’hi haurà una o dues amb autocar. En principi es repetirà l’activitat a Les Deus Aventura, però només per als grans. Els petits compartiran l’itinerari, però passaran el dia en una granja/escola. Les excursions són de dia complet i a les instal·lacions de l’escola no quedarà ningú. Els que tinguin contractat els servei de menjador, tindran picnic, la resta poden portar el dinar de casa o sol·licitar picnic (tiquet). Encara s’estan decidint les destinacions de la resta d’excursions. Sembla clar que en una de les excursions els petits aniran al Gnomo Park de Lloret. Segurament s’oferirà l’activitat “Una nit al casal”, però encara s’ha de concretar quin divendres es durà a terme.

Al full d’informació que ha portat la coordinadora dels casals de Pere Tarrés, hi ha tota la informació de preus, descomptes, documentació i maneres de pagar. També es pot trobar tota aquesta informació en la web de Pere Tarrés www.peretarres.org/casalsestiu. El full d’inscripció i la documentació necessària es poden deixar a les recepcions de les escoles o dur-les a Pere Tarrés personalment.

Com que les instal·lacions de l’escola són prou grans, no hi haurà límit d’inscripcions, el que sí es demana és que les inscripcions per a les dues primeres setmanes es tanquin com a màxim el dia 13 de juny. Si la inscripció es fa abans d’aquest dia, i amb les condicions especificades a la web de Pere Tarrés, us podeu acollir al pagament fraccionat. Per a allargar setmanes o horaris, només cal avisar amb una setmana de temps al director del casal o a Pere Tarrés (per telèfon o per e-mail).

Els que tingueu fills o filles amb necessitats educatives especials, heu de posar-vos en contacte amb les serveis socials de l’ajuntament que centralitzaran les gestions amb l’organització del casal.

S’ha plantejat la possibilitat de flexibilitzar l’horari de recollida dels nens i les nenes, però s’ha d’estudiar en funció de la demanda.

La propera reunió informativa s’anunciarà per e-mail i pels canals habituals.

Pot interessar-te

0 comentaris