ALOHA: NOUS DESCOMPTES

ALOHA

Enguany l'activitat d'ALOHA introdueix nous descomptes en les seves quotes  1r. germà quota sencera, 2n. germà 30% i en cas de 3r germà se li aplica un descompte del 50%.
Com a exemple: una família amb 2 fills a ALOHA passarà a pagar 85€ en total i una família amb 3 fills pagarà 110€.

La matrícula de les noves inscripcions és de 30€ (la meitat de l'any passat) ja que s'ha dividit el programa en 2 cicles.  Els primers 4 nivells (equivalent a 2 anys) és el primer cicle on entra tot el material, llibres de cada nivell, etc.. amb aquests 30 euros. 
Després si el nen vol continuar en el programa, torna a pagar 30 euros i realitza el que s'anomena el programa PRO (pro-tiny o pro-kids) per realitzar els següents 4 nivells (en cas del programa Kids) o 6 nivells (en cas del programa Tiny Tots). 
Els pares que ja varen pagar 60 euros l’any passat, tenen cobert tot el material del programa fins al final, sempre que continuïn matriculats.
 Més informació a la nova web www.alohaspain.com molt més dinàmica i amb moltes més possibilitats.

 A nivell pedagògic, també s'introdueixen novetats, com ara el llibre de beneficis que realitzen tots els nens. En aquest cas, els nens comencen pel benefici : atenció i concentració, i van realitzant un llibre d’un benefici concret cada nivell.

Pot interessar-te

0 comentaris