dimecres, 15 d’octubre de 2014

NOTA INFORMATIVA LLIBRES 5è I 6è

La comissió de reciclatge de llibres informa que els alumnes de 5è i 6è de primària encara no han rebut el llibre de comprensió lectora. L'editorial encara no els té a la venda.

De moment, els alumnes de 5è treballen amb el quadernet de mostra que la pròpia editorial va elaborar preveient aquesta eventualitat i els alumnes de 6è treballen amb fotocòpies que els proporciona l'escola.

La Llibreria d'Esplugues ens ha notificat que l'editorial s'ha compromès a tenir els llibres de 5è el mes vinent i els de 6è, a començament d'any.

Tan bon punt arribin, us ho notificarem.


Arrel d'alguna pregunta sobre el tema, la comissió de reciclatge de llibres també informa que tant els alumnes que fan religió com els que fan conviure paguen el mateix pel material perquè si bé els de conviure tenen llibre, els de religió van rebent al llarg del curs un seguit de fotocòpies que fan la mateixa funció.

2 comentaris:

Minixino ha dit...

¿A principios de año?

¿Es la única editorial que tiene este tipo de libros? Yo creo que se podría plantear un cambio del mismo pero también es cierto que desconozco como es de complicado realizar lo que estoy comentando.

AMPA CEIP MONTSERRAT ha dit...

Responent al comentari informem que l'escola és qui decideix sobre els llibres que utilitzen els nostres fills i és l'escola qui ha decidit esperar i no canviar els llibres.

Les mestres van triar aquest llibre concret i han solucionat amb l'editorial (en el cas de 5è) i amb feina pròpia (en el cas de 6è) el retard en la publicació dels llibres.

De tota manera, amb vista al curs vinent, es plantejarà si cal canviar d'editorial o no. En principi, però, els llibres es trien per un període de quatre anys.

Atentament
La comissió de Socialització de Llibres.