NOTA INFORMATIVA DE L'AMPA


Informem els pares de l’escola Montserrat que en la reunió celebrada el dia 12 de febrer centrada en el problema de les infeccions víriques detectades en la pell d’uns 30 nens de l’escola que creiem que estan relacionades amb l’activitat de piscina que es desenvolupa en el Complex Esportiu La Bonaigua, s’ha acordat adreçar a l’Ajuntament un document.

Aquest escrit es lliurarà a l’Ajuntament el proper dilluns 23 de febrer. Sol·licitem que hi participeu signant-lo per tal de fer constar que la preocupació en relació amb aquest tema és comuna i, així, donar al document el màxim de força possible.

A banda, se sol·licitarà a l’Ajuntament orientació sobre les normes higienicosanitaries que caldria adoptar, tant per part de les famílies com per part de l’escola per tal de prevenir noves infeccions.

Podeu adreçar-vos al delegat o delegada del curs dels vostres fills que us informarà sobre que cal fer per a adherir-se al document (la delegada de P3 i P5 Lourdes Limia centralitzarà la recollida). Teniu temps fins el proper divendres 20 de febrer.


Pot interessar-te

1 comentaris