BLOC DE L'ESCOLA

Us fem arribar aquesta informació des de l'escola:

Benvolgudes famílies,
Són moltes les activitats diàries que fem a l’escola i moltes informacions importants que volem compartir amb vosaltres dia a dia.

Com ja sabeu, l’escola té un blog on es pengen fotografies per tal de poder fer una petita mostra d’allò que fan els vostres fills i filles a l’escola i a les diferents sortides que realitzen.
A més, s’actualitza dia a dia amb les informacions més importants i rellevants.

També podeu trobar enllaços d'utilitat com recomanacions generals per part de la Generalitat, activitats per poder fer amb els vostres fills, una agenda amb els esdeveniments propers, etc.

Si no us voleu perdre cap notícia, podeu inscriure-us-hi en el següent link http://ceipmrrat.blogspot.com.es/ i així us arribarà un avís amb les novetats del blog al vostre correu electrònic.

Per tal que s’hagi fet correctament la inscripció, us arribarà un correu 
electrònic (FeedBurner Email Subscription) demanant la seva validació (pot arribar a la safata d’entrada o al correu brossa). Un cop s’hagi validat, ja us arribarà les notificacions al vostre correu.

Atentament,
La direcció del centre


A la part dreta del bloc de l'AMPA, sota Informació Escola Montserrat, podeu accedir al bloc de l'escola i als ultims posts publicats.

Pot interessar-te

0 comentaris