RECORDATORI EMAILS D'INFORMACIÓ DE L'AMPA

Recordem que l'AMPA s'encarrega de gestionar el menjador, les acollides, la venda d'equipament tèxtil i socialització de llibres.

Per qualsevol dubte relacionat amb els rebuts de les coses que gestionem, de beques, preus, comandes de roba... us podeu posar en contacte amb la Laura, secretària de l'AMPA, a través del seu email: secretaria.amparrat@gmail.com o del telèfon: 687.450.405

També disposeu d'un correu electrònic per preguntar sobre extraescolars: extraescolars.amparrat@gmail.com
Recordem que ara la gestió de rebuts ho porta cada tallerista, amb la qual cosa, si teniu algun dubte, referent als cobraments us haureu de posar en contacte directament amb ells.

Per suggeriments, propostes, queixes o millores podeu escriure a amparrat@gmail.com, email que reben tots els membres de la junta de l'AMPA i els representants dels pares i mares del Consell Escolar.

Recordem també que disposeu d'un telèfon directe d'acollida: 687.450.427, que està disponible només en horari del servei (de 8 a 9h i de 16.30h a 18h). En aquest telèfon us podeu posar en contacte amb les monitores de l'acollida per si les heu d'avisar d'alguna cosa.


Pot interessar-te

0 comentaris