dilluns, 23 de setembre de 2013

EXTRAESCOLARS 2013-2014

Benvolgudes famílies,

Finalment ja tenim el calendari d’extraescolars d’enguany!
Incorporem noves activitats molt innovadores que desitgem siguin de l’interès dels nostres infants.
D’altra banda també ha calgut fer una revisió i actualització de preus d’altres extraescolars.

Per tot això el període d’inscripció s’ha hagut de retrasar, us demanem disculpes.

Informar-vos dels tallers informatius que hi haurà a l’escola a les 16:30h:

Dilluns 23 : Iniciació al Còmic i Ioga.
Dimarts 24 : Lego robótica i Circ

Us animem a que hi assistiu amb els vostres infants !!

Recordar-vos que els preus definitius estan pendents de revisió en funció del nº d’incrits a l’activitat.


Totes les activitats començaran la primera setmana d’octubre i la inscripció la podeu fer a través del blog.

8 comentaris:

Paula ha dit...

En el calendario no pone los días y carga horaria de sensibilización musical e inglés, podríais comentarlos. Gracias.

Anònim ha dit...

Una extraescolar que tradicionalment ha tingut sempre el mateix horari com aeròbic, nivell I dilluns i dimecres, nivell II dimarts i dijous, ha estat canviada. Els pares que em programat extraescolar fora del cole ens em adequat a aquesta molt antiga programació. El canvi implica que les nostres filles no poden participar en aquesta activitat que amb tanta il•lusió i ganes han realitzat aquests anys. Ara ja no és possible re programar les activitats extraescolar externes que fa setmanes que han començat a realitzar-se, ja que un canvi implicaria començar de nou.
-Quina és la raó del canvi horari?

Begoña ha dit...

El canvi de dies dins l'horari d'aerobic s'ha vist modificat per facilitar la inscripció a les noves activitats que per franja de edad es podrien solapar en el mateix dia impedint així que famílies interessades poguessin accedir a diferents activitats dins de l'escola.
D'altra banda, horaris i preus seran revisats quan acabi el periode d'inscripció d'extraescolars. Us agraïriem que féu igualment la inscripció a l'activitat d'aerobic senyalant a les observacions el dia preferent.

Begoña ha dit...

Respecte els horaris d'anglès i sensibilització musical, són dins la franja de migdia però no podem concreta l'horari ja que això dependrà dels grups definitius que hi hagi per nombre d'inscrits.
Si esteu interessats en aquestes activitats és millor que féu la inscripció i podrem definir horaris segons les vostres preferències a l'acabar el periode d'inscripció.

Carme ha dit...

Bon dia, vull apuntar a la meva filla a aerobic (1º B), però no tinc clar a quin nivell ha d'anar, ho dic pel tema horari i els dies de realització de l'activitat.També m'agradaria saber quin tipus de roba ha de portar. Gràcies!Anònim ha dit...

En relació a la resposta sobre el tema d’aeròbic conforme que l’horari “s'ha vist modificat per facilitar la inscripció a les noves activitats que per franja de edat es podrien solapar en el mateix dia impedint així que famílies interessades poguessin accedir a diferents activitats dins de l'escola” i després de consultar aquest horari i el de l’any passat, la nova activitat que es solaparia entenc que seria la de Circ.
L’activitat està dirigida als cursos de P5 a 6è..
Per tal de no solapar l’activitat amb aeròbic nivell I el que s’està fent és solapar-la amb el nivell II que també es podrien apuntar a circ.
- Canviant l’horari no estem impossibilitant l’accés a un grup per facilitar la inscripció a un altre?

Anònim ha dit...

Como puedo saber si he realizadola inscripción correctamente al fútbol sala y si empieza el 1 octubre.merci

Anònim ha dit...

Dilluns hem rebut un horari de extraescolars i dimarts un altre diferent. Els canvis que es poden apreciar són el canvi d’horari de l’extraescolar d’angles y l’aparició de Circ ja que al primer horari no hi era.
El calendari de dilluns era pràcticament igual al de l’any passat si no fos pel canvi d’horari entre el grups d’aeròbic. Aquest canvi que és conseqüència de la cerca del màxim aprofitament per tothom, com tots, té beneficis i perjudicis, que pensant en el benefici global els primers haurien de superar als segons.
A cop d’ull, els perjudicis serien les nenes que amb el canvi d’horari no poden continuar realitzant l’activitat d’aeròbic que amb la seva trajectòria d’anys passats han estat sempre compromeses i il•lusionades amb aquesta activitat i han tingut un gran disgust al veure el nou horari.
Esperem que la millora obtinguda en el canvi compensi els malestar de les nenes que no poden apuntar-se a aquesta activitat que tant les omple i els agrada.
Han estat uns anys molt bons, on tots hem gaudit de l’esforç setmanal, tant de la monitora com de les nenes, amb la seva demostració de superació en les representacions de Nadal i fi de curs, on les components de l’equip d’aeròbic han representat orgulloses tot el seu treball.
Salutacions...