diumenge, 17 de juliol de 2016

PREINSCRIPCIÓ A ACTIVITATS EXTRAESCOLARS curs 2016-2017Us informem que des d'avui mateix ja podeu fer la preinscripció a les activitats extraescolars del curs 2016-2017.

Aquest any hi ha novetats:

Què? La preinscripció es farà mitjançant el formulari del bloc, i la inscripció es podrà fer a partir de l'1 de setembre. 

Com? En funció de les activitats a les que hagueu preinscrit als vostres fills, rebreu per correu electrònic els corresponents formularis d'inscripció, que caldrà que torneu emplenats ja sigui a extraescolars.amparrat@gmail.com o a la Laura, la secretària del AMPA, personalment o per mail secretaria.amparrat@gmail.com.

Quan? A partir de l'1 de setembre, i fins la última setmana del mes.

Perquè? A partir d'ara l'AMPA  només coordina les activitats extraescolars, els espais i els horaris, però el pagament dels rebuts es farà directament amb els talleristes o empreses prestadores dels serveis. 

Per a consultar el quadrant de propostes d'activitats extraescolars, feu clic aquí

Per accedir al formulari de preinscripció, feu clic aquí.

Recordeu que heu d'emplenar un formulari per alumne/a.

A les inscripcions (setembre) es seguirà un rigorós ordre d'inscripció en les activitats que tenen un nombre màxim de nens.


Si teniu cap pregunta, no dubteu en contactar amb la Comissió d'extraescolars (extraescolars.amparrat@gmail.com) o amb la Laura, la secretària de l'AMPA (a partir de l'1 de setembre).