divendres, 14 de setembre de 2012

Activitats extraescolars 2012-2013


Us presentem l'oferta d'activitats extraescolars que ofereix l'AMPA de l'escola per a aquest curs. Aquest cop la inscripció la podreu fer directament en aquest bloc.
 
Totes les activitats extraescolars comencen el dilluns 1 d'octubre.
La data límit per fer la inscripció és el 21 de setembre

Enguany oferim dues activitats amb la possibilitat d'escollir l'horari de migdia o tarda. Heu d'indicar quin horari preferiu: s'organitzarà l'activitat que tingui més inscripcions.

En  l'últim Consell Escolar d'aquest curs, s'ha decidit que l'activitat de piscina deixi d'estar dintre de l'horari lectiu pels cursoso de 5è i 6è i passi a ser activitats extraescolar en horari de tarda; que inclourà el desplaçament d'anada al CEM La Bonaigua i les monitores.

Estem explorant la possibilitat d'oferir tallers trimestrals i activitats extraescolars per a pares i mares en el mateix horari que les dels alumnes. Us estarem agraïts si ens podeu indicar, en el mateix full d'inscripció dels vostres fills, si estaríeu interessats en aquesta iniciativa,Formulari d'inscripció         INSCRIPCIÓ TANCADA

Les activitats extraescolars finalitzen el 31 de maig del 2013.
2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,
Un alumne es pot inscriure per exemple al mes de gener i fer dos trimestres? O només hi ha opció d'inscripció ara al mes de setembre?
Merci

paula ha dit...

Hola. Nosotros estamos interesados en apuntar a nuestro hijo (p4)a alguna actividad. Nosotros lo recogemos a las 18.00, cabe la posibilidad de que alguien lo lleve a la actividad después de clase y al acabar lo deje en acogida?.
Muchas gracias.