Festa de Benvinguda P3


FAMÍLIES DE P4 I P5!

Ara que ja hem superat els primers dies d’inici del nou curs, és el moment  de preparar la festa als nous infants de l’escola.

Els nens i les nenes de P4 i P5, els grans d'Educació Infantil, donaran la benvinguda a l’Escola als nous alumnes de P3... ( Sssssshhhhtt! És una sorpresa, els petits de P3 no ho saben!).

La Festa de benvinguda la celebrarem el dissabte 29 de setembre a les 11h, a l’Escola.

Habitualment la vostra col·laboració consisteix en  preparar l’esmorzar de la festa, de cara a convidar els nouvinguts. Hem  pensat que cada família, amb la participació dels vostres fills i filles,  prepari una mica d’ esmorzar per a quatre persones: entrepans, o pastes, o pa de pessic, o pastís...

A més a més, com que els nens i les nenes de P5 ja saben fer moltes coses, faran la tarja d’invitació a la festa per a les famílies de P3; les targes les faran a l’escola.

Després de l’esmorzar hi hauran tallers, inflables i música   per a  que tots els nens i  nenes s’ho passin la mar de bé junts! No hi falteu!!

Per a poder guarnir les taules amb l’esmorzar i deixar-ho tot a punt, seria bo que arribéssiu a les 10’30h.

Estem segurs que amb la vostra col·laboració la festa de benvinguda als més petits i a les seves famílies a la nostra escola, resultarà un èxit.
                                                                                                         

Pot interessar-te

1 comentaris