Participació a les eleccions als Consells Escolars

La participació de mares i pares a les eleccions als consells escolars supera la mitjana catalana dels darrers comicis de 2006. En general, als tres centres públics de primària puja (26,6% entre tots), mentre que es manté la participació a l’IES amb un 5,44%, 2,54 punts més que la mitjana participativa catalana de mares i pares de fa dos anys. La participació dels altres col·lectius convocats, docents i personal administratiu ronda, el 90%.

Durant aquest mes de desembre es constituiran els consells electes amb la renovació de la meitat dels membres que s’ha triat ara.

El consell escolar és l’òrgan representatiu dels diferents sectors de cada centre. Entre les seves funcions, aprova el projecte educatiu i el de pressupost del centre, vetlla perquè el procés d’admissió d’alumnes es realitzi segons marca la llei, participa en la selecció del director o directora, revisar les sancions imposades a causa de conductes que afectin greument la convivència o proposa les directrius per a la col·laboració amb altres centres.

Participació de mares i pares per centres
docents a Sant Just Desvern (en %)

Marrecs -

58,00%

CEIP Montserrat -

36,00%

CEIP Montseny -

31,00%

Centre Pilot -

19,00%

CEIP Canigó -

13,00%

M. Sacramento -

10,00%

IES -

5,40%

[Font: Butlletí Municipal]


Pot interessar-te

0 comentaris