Assemblea fi de curs


Encetem la recta final d'aquest curs tan atípic. La junta directiva de l'AMPA ha decidit convocar una assemblea pel dia 17 amb la intenció de fer una mica de resum del curs, explicar als pares les coses que s'han fet, contrastar opinions, demanar disculpes pel que no s'ha fet prou bé i rebre - si s'escau - alguna paraula amable pel que s'ha fet bé. També es vol explicar els projectes pel proper curs i rebre suggeriments per part dels pares.

Aquest ha sigut un curs molt complicat tant per a la direcció i claustre de l'escola, als que agraïm de tot cor l'esforç titànic, com per als pares, que hem hagut de fer molts equilibris. Tanmateix la capacitat d'adaptació de tots als requeriments de les circumstàncies extraordinàries ha sigut encomiable.

Fem des d'aquí una crida a tots els pares per a posar-nos a treballar junts en aconseguir que la nostra escola sigui un referent en el sistema educatiu. El repte és tan colossal com encisador, però el més sorprenent és que depèn en gran part de nosaltres mateixos. Qui s'apunta?

Us esperem a tots a l'assemblea al nou local de l'AMPA el dia 17 a les 21:30.

Pot interessar-te

0 comentaris