Tancades contra les retallades


Mestres i professors d'una seixantena d'escoles i instituts catalans s'han tancat aquest dimarts a la nit als centres educatius per protestar contra les retallades en educació que inclouen els pressupostos del 2012. La tancada s'ha fet amb el suport dels pares i dels alumnes, que s'han unit a les reivindicacions d'un ensenyament públic de qualitat. Les universitats també s'han sumat a la protesta.

La comunitat educativa protesta contra de les retallades en educació, en un últim intent per frenar l'aprovació, d'aquí poques hores, dels pressupostos de la Generalitat que, en matèria d'educació escolar, retallen un 4,9% respecte al 2011.

Aquestes tancades tenen el suport dels sindicats majoritaris en el sector de l'educació Tindran continuïtat amb una protesta davant del Parlament aquesta tarda i amb concentracions al migdia. A més a més, durant la nit, la comunitat educativa ha aprofitat per debatre pròximes accions.

mapa de les tancades

Més informació:

http://www.324.cat/noticia/1597572/catalunya/Els-docents-duna-seixantena-descoles-i-instituts-fan-tancades-nocturnes-contra-les-retallades

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/societat/sector-educatiu-catala-peu-guerra-1416682


Pot interessar-te

0 comentaris