MOBILITZACIÓ I CERCAVILA PER L'ESCOLA CATALANA

Atenció families,

Dissabte 14 de juny a Barcelona: Us animem a participar en la mobilització i cercavila per l'escola catalana

La FaPaC, com membre de Somescola, n'és una de les entitats cíviques i educatives impulsores d'aquesta acció reivindicativa amb la qual volem deixar palès el nostre rebuig generalitzat a la LOMCE.
Punt de trobada: Passeig de Sant Joan amb Gran Via. La marxa recorrerà alguns carrers cèntrics de la ciutat. Us hi esperem! 


El proper dissabte 14 de juny, a les 18:00 h, a Barcelona sortim totes i tots al carrer! 

Des de FaPaC us animem a les famílies a participar en la mobilització que hem convocat per defensar públicament l'escola catalana i el model d'immersió lingüística. 

La gran cercavila reivindicativa transcorrerà per diversos carrers cèntrics de Barcelona sota el lema“Per un país de tots, decidim escola en català, de qualitat i per a tothom”. A més, hi haurà una gran concentració de capgrossos com a símbol de la tenacitat de l'escola catalana. 

El recorregut de la marxa encara s'ha de concretar. Us recomanem consultar la nostra web FaPaC on anirem publicant totes les novetats.

No hem de permetre la fractura social i la pèrdua cultural que les sentències i l'aplicació de la LOMCE suposarà: escoles amb llengües vehiculars diferents, reducció del pes de la llengua i la cultura catalanes en el sistema educatiu. La mobilització serà una gran oportunitat per defensar el model vigent que funciona amb èxit a Catalunya des de fa anys i que és fruït del consens i un factor d'integració ciutadana. 

 
NO HI FALTEU!   

Serà una mobilització de país i volem que sigui multitudinària!     



> El hashtag per utilitzar a la xarxa social twitter és el següent: #somescola14J

Pot interessar-te

0 comentaris