CONTES LLIURES DE SEXISME

Us adjuntem una activitat de contes que tindrà lloc aquest dissabte dia 11 de març a les 12 h a Can Ginestar, organitzat per l’Associació EVA i l’Ajuntament de Sant Just.   



L’Associació Educació Viva i Activa Sant Just (EVA) ha sorgit d'un grup de famílies convençudes que l’educació, al nostre país, necessita un canvi.

L'educació viva i activa es basa en el respecte als ritmes de creixement de cada persona, donant valor a les emocions, aprofitant l’entorn i no deixant de banda la creativitat. Un dels elements clau per dur a terme aquest tipus d'educació és el compromís dels educadors/es i les famílies per entendre's i acompanyar-se mútuament en tot el procés.

L'objectiu d'EVA, és crear una comunitat de famílies, professionals de l'educació, i tot aquell que tingui interès a fer una passa més en l'educació a Sant Just, on treballar junts per fer possible aquest canvi.

A l’escola Montserrat, s’ha creat la comissió Montserrat Activa, integrada per membres d’EVA, amb fills/es a l’escola, per donar suport a aquesta des d’una vessant més propera.

Per més informació, podeu adreçar-vos a hola@evasantjust.cat.


Pot interessar-te

0 comentaris