PROJECTE PATI: JOCS TRADICIONALS PINTATS I CUINETA

Ens fan falta mans i palets de fusta de construcció.



Què és Montserrat Activa?

Montserrat Activa” és una comissió dins de l’AMPA CEIP Montserrat. Actualment els integrants de “Montserrat Activa” som membres fundadors de l’Associació Educació Viva i Activa (EVA) Sant Just”, un grup de famílies que volem fomentar l’educació viva a Sant just oferint recursos i formació tant per a famílies com per a professionals de l’educació (més info a www.evasantjust.cat).

Des d’aquesta comissió hem presentat a l’escola el projecte “Pati Montserrat”,  on volem millorar el temps de joc mitjançant zones pintades en diferents racons de l’escola (feu clic aquí per a visualitzar el proejcte).

Entenem que pot ser una oportunitat fantàstica que, nosaltres, com a famílies de l’escola, puguem col·laborar en el temps d’esbarjo dels nostres infants. Per això, us animem a que vingueu a l’escola un dissabte i, entre tots, fem del projecte una realitat.

Pots col·laborar com vulguis, no cal que sàpigues pintar, només necessitem les teves ganes de passar-ho bé i ajudar al que calgui.

Un pare de P3 s’ha ofert a fer una paella o una fideuà pels que anem a col·laborar, així que més bona pinta no pot tenir!

Per això, us proposem algunes dates en una enquesta, per veure en quina data podrien venir més famílies, i dur a terme el projecte. Entra aquí i digues quines dates et van millor per venir a l’escola. Totes les dates són en dissabte per tal que la pintura s’assequi durant la resta del cap de setmana.

Hi pot venir tothom que hi vulgui col·laborar, no cal ser família de l’escola. Animeu-vos!

Un altre projecte és la realització d’una cuineta de fusta feta amb palets que s’ubicaria al pati d’infantil. De moment no tenim palets. És possible que algun pare o mare tingui accés a palets, si és el teu cas i pots aconseguir-ne posa’t en contacte amb l’AMPA. Un cop aconseguim el material crearem una comissió per decidir que ens fa falta: eines, oli per impermeabilitzar, aigüera, estris...

Si pots aconseguir material per fer la cuineta o et vols implicar en la seva creació envia’ns un correu a secretaria.amparrat@gmail.com.









Pot interessar-te

0 comentaris