PROJECTE PATI

Bon dia famílies!

Primer de tot, agrair-vos la dedicació, voluntat i il·lusió per aconseguir, entre tots, un pati on els nostres fills puguin jugar i aprendre alhora, i, què pot ser més divertit i educatiu que fer-ho nosaltres mateixos?

La data guanyadora seguint el doodle, ha estat el 17 de febrer.
Per tal de tenir temps suficient en una jornada, seria ideal que ens trobéssim a l'escola a les 10 h per la porta d'acollida.

Al migdia ens faran una paella o fideuà per a tots! Així que no cal portar dinar, sí que cadascú hauria de portar la seva beguda, esmorzar i berenar.

A banda de pintar, també construirem una cuineta de fusta pel pati d'infantil. Per poder-la fer necessitem gent amb ganes i algun coneixement en el treball amb fusta. En aquest sentit, necessitarem alguna persona que organitzi la feina de la cuineta. Així mateix, si teniu palets, pica mida real, aixeta... que no utilitzeu, que vulgueu canviar, etc. Ens aniria molt bé.
També si teniu per casa estris de cuina vells, reals o de joguina, seran benvinguts.

Per tal de poder estar connectats, hem considerat adient crear un grup de WhatsApp per comentar idees, aportacions, dubtes, o material que algú pugui portar.

El número de mòbil al qual us podeu dirigir per afegir-vos al grup, és el 669 160 816 (Désirée).

En cas de pluja, quedaria ajornat al següent cap de setmana, que seria el 24 de febrer.

Així doncs, us esperem el dia 17 de febrer i poder gaudir entre tots d'una jornada entretinguda.

Fins aviat!

La Comissió Montserrat Activa



Pot interessar-te

0 comentaris