INFORMACIÓ CASALET 2018

Com cada any, l'AMPA ofereix el servei de casalet de juny per omplir les tardes que l'escola fa jornada intensiva.

Aquest curs el casalet començarà el dimarts 5 de juny i s'acabarà el divendres 22 de juny. L'horari serà de 15:30 h a 16:30 h. 

El preu del casalet serà de 17,50 € per nen/a. Però també hi ha la possibilitat de deixar als infants dies solts (s'ha d'avisar prèviament) per 1,5 €/dia i nen/a.

La inscripció s'ha de fer a través del formulari, al qual podeu accedir clicant AQUÍ

Data límit d'inscripció: divendres 25 de maig.

Hi haurà servei d'acollida fins a les 18:00 h, per qui ho sol·liciti.

A continuació us posem les diferents autoritzacions per qui les necessiti, les haureu d'omplir i portar a la Laura, la secretària de l'AMPA (de 8.30 a 14 h) o a la Pilar Bassó, coordinadora menjador i extraescolars (de dilluns a dijous de 15.30 a 17.30 h i divendres fins a les 16 h):

- En el cas que l'alumne/a pugui sortir sol (només pels infants dels cursos de 4t a 6è) heu d'omplir l'autorització clicant AQUÍ

- En el cas que el/la germà/na pugui sortir sol i voleu autoritzar que s'emporti el seu/va germà/na petit/a heu d'omplir l'autorització clicant AQUÍ.

- Per autoritzar a un adult, que no sigui el pare o mare de l'infant, perquè el pugui recollir heu de clicar AQUÍ.

Aquestes autoritzacions són per la sortida del menjador a les 15.30 h i per la sortida del casalet a les 16.30 h. Per tant, NO serveixen les que vau signar a principi de curs, ja que són per l'escola, no per l'AMPA. 

Qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la Laura, secretària de l'AMPA, a través del telèfon 687450405 o per email: secretaria.amparrat@gmail.com (de 9 a 14 h).


Pot interessar-te

0 comentaris