PREPARATIUS PER L'ARRIBADA A L'ESCOLA DE L'ARREL

Bon dia Famílies,

El diumenge passat vam tenir la sort de ser partíceps de la presentació del gegantó/ona que es va fer a Can Ginestar. Vam poder descobrir el seu nom, Arrel. És un gegantó/ona que han fet les 4 escoles de Sant Just, amb les aportacions i dibuixos dels alumnes de 5è i 6è. Com ens va explicar la Colla Gegantera, l’Arrel dormirà a les 4 escoles, per un període de 3 mesos a cada escola. Són els nens i les nenes de les escoles qui han de cuidar de l’Arrel. Han de compartir moments amb l’Arrel, i sobretot, l’han de treure a fer el que més li agrada, ballar. 
Per això, des d’AMPA Montserrat us demanem que pregunteu als vostres fills i filles si volen cuidar l’Arrel… ens cal fer una colla gegantera de l’escola Montserrat! Per això ens calen nens i nenes que vulguin fer ballar l’Arrel i, òbviament, necessitem nens i nenes que toquin!!! Tabals, flabiol, gralla… no cal que en sàpiguen, només que tinguin ganes d’aprendre!

Ens cal començar a preparar-nos per quan arribi l’Arrel a la nostra escola, poder ensenyar el que hem après, i fer que se senti com a casa. Si els vostres fills i filles volen, ens ho feu saber enviant un mail a secretaria.amparrat@gmail.com i us anirem informant.


Aprofitem per informar-vos que aquest diumenge, a Sant Just al carrer, torna a sortir l’Arrel! així que si no vau poder gaudir diumenge passat, aquest no podeu faltar. Els gegants estaran plantats des de les 9h a les 14h a la plaça Verdaguer amb exposició de tots els gegants, gegantons, capgrossos, i els dissenys de l’ alumnat participant de les escoles.




Pot interessar-te

0 comentaris