SOS CARNESTOLTES

Benvolgudes famílies,

Ja tornem a engegar motors, però aquest any ens trobem amb una dificultat afegida.
Fa uns dies vam fer una reunió a l'Ajuntament les AMPAs i AFAs de les 3 escoles de Sant Just amb alguns regidors en la qual ens van manifestar que aquest any cap escola disposaria de local cedit per l'ajuntament pel Carnestoltes.

Segons el seu criteri és la mateixa escola la que ens ha de cedir un espai per treballar el Carnestoltes, però tots sabem que això és impossible, ja que amb prou feines tots hi cabem.
És per això que fem aquesta crida a tots vosaltres per intentar entre tots trobar un local, nau, pàrquing per tal de poder dur a terme el nostre attrezzo, les diferents disfresses i tenir un punt de trobada per poder-nos organitzar com vam fer l'any passat.

Tanmateix aquest any el tema, les disfresses i les músiques ja estan totes planificades i us ben asseguro que com els últims dos anys serà una comparsa candidata a guanyar el primer premi!

Agrairíem que si algú de vosaltres coneix un local o lloc que ens pugui deixar es posi en contacte amb Comissió de Carnestoltes Silvia 615013988 o AMPA.

Abans de Nadal us informarem del tema escollit i del repartiment de disfresses escollides pels diferents cursos.

Moltes gràcies!

Comissió de Carnestoltes

Pot interessar-te

0 comentaris