ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA AMPA


Assemblea General Ordinària 
de l´AMPA de l´Escola Montserrat



Quan: 4 d'octubre a les 16:45 hores.

OnPiset de l'AMPA

Ordre del dia:
  • Lectura i aprovació, si s'escau, de l'acta de l'assemblea anterior
  • Presentació i aprovació, si s'escau, de l'estat de comptes del curs 2018-2019
  • Presentació i aprovació, si s'escau, del pressupost del curs 2019-2020
  • Renovació en el seu cas dels càrrecs de la Junta
  • Proposta de modificació d´estatuts per tal de canviar la denominació d´Associació de Mares i Pares (AMPA) de l´EScola Montserrat a Associació de Famílies d´Alumnes (AFA) de l´Escola Montserrat.
  • Renovació de càrrecs (si s´escau) que actualment esta vacants de les comissions de Carnestoltes, Sopar fí de curs i Caminada
  • Torn obert de paraules

Pares i mares de l'escola, l'AMPA som tots i totes. Assistir i participar a l'assemblea és molt important. A l'assemblea general ordinària es prenen les decisions de funcionament de l'AMPA per a tot el curs.

A partir de l'1 d'octubre tindreu a la vostra disposició la documentació de tresoreria de l’AMPA a la secretaria de l'AMPA per si la voleu revisar abans de l'assemblea.

Si no hi podeu assistir, cliqueu al següent enllaç i descarregueu-vos el document de delegació de vot, ompliu-lo i doneu-lo a alguna persona de confiança que sapigueu que participarà en l'assemblea; d'aquesta manera podreu ser partícips de les decisions que s'hi prenguin.

https://drive.google.com/file/d/1qHgCWov2C53PbZVQs9qUuw6uxOzCZCyN/view?usp=sharing


S'ofereix servei d'acollida als assistents. Cal que aviseu amb temps per tal de poder fer una previsió dels recursos. Poseu-vos en contacte amb l'Ana, la secretària de l'AMPA (secretaria.amparrat@gmail.com), com a molt tard fins el dimecres dia 2 d'octubre.


Tot seguit de l’assemblea general tindrà lloc la reunió mensual de l’Ampa, l’ordre del dia de la qual s’enviarà properament.

Pot interessar-te

0 comentaris