ACTA DE LA REUNIÓ DE L’AMPA EL 13 D’OCTUBRE DE 2008

(Nota: aquesta acta és prèvia a l'existència del bloc)

Assistents

Sònia San José (Presidenta), Silvia Quintanilla (Vicepresidenta), Mar Moragas (Tresorera), Maria Flores (vocal), Ferran Jané (comissió llibres), Anna Badia (vocal), Lourdes Díaz (vocal)

Ordre del dia

1. Valoració festa P3 i previsió altres festivitats
2. Sociabilització de llibres
3. Valoració activitats extraescolars
4. Altres

1. La valoració de la festa de P3 és positiva, va anar bé i sense cap incidència.

Es comenta que per preparar la festa de 6è, que es fa al final de curs, cal parlar amb els pares i mares interessats. Així doncs, es queda en fer una notificació convidant-los a assistir a la propera reunió de l’AMPA i així començar a organitzar la festa. També es comentarà a l’assemblea.

Es parla que a l’assemblea es poden demanar voluntaris per l’organització de la festa del trasllat.

2. Pel que fa a la sociabilització de llibres, el senyor Ferran Jané comenta que la direcció del centre ha demanat a la comissió de sociabilitació de llibres que en el proper Consell Escolar s’expliqui la part econòmica: quotes, estalvi, etc.. La petició es produeix per les queixes d’alguns pares i mares que pensen que l’estalvi és poc. La Junta manifesta la seva satisfacció per la feina feta per la comissió, i creu que qualsevol estalvi és positiu a més de el gran valor educatiu que representa la sociabilització dels llibres.

3. Les activitats extraescolars han començat sense cap incidència important. A l’activitat de teatre només assisteixen 5 nens, per tant d’aquí un temps s’haurà de tornar a plantejar la viabilitat d’aquesta activitat.

4. Es comenta que s’hauria d’encarregar la loteria de Nadal, i la senyora Anna Badia s’ofereix per fer les gestions necessàries.

S’acorden els temes a tractar a l’assemblea del proper 15 d’octubre i seran els següents: presentació dels membres, explicació de les tasques i objectius de l’AMPA, estat de comptes, explicació comissió sociabilització de llibres, altres.

La propera reunió serà el dilluns 3 de novembre a les 21:30 hores.

Finalitza la reunió a les 23:30 hores.

Pot interessar-te

0 comentaris