ACTA DE LA REUNIÓ DE L’AMPA EL 3 DE NOVEMBRE DE 2008

Assistents

Sònia San José (Presidenta), Silvia Quintanilla (Vicepresidenta), Mar Moragas (Tresorera), Maria Flores (vocal), Oscar Hanrath, Pilar Carrascal (vocal), Ferran Jané (comissió llibres), Carles García, Lourdes Díaz (vocal)

Ordre del dia

1. Festa de sisè
2. Web de l’escola
3. Pla d’emergència
4. Loteria
5. Festa Nadal
6. Altres

1.Assisteixen a la reunió una representació de pares de sisè per tractar el tema de la festa de fi de curs. S’acorda que demanin pressupostos de les diferents opcions de sopar i que tornarem a parlar més endavant. En conclusió els pares i mares de sisè organitzaran la festa de fi de curs. L’AMPA col.laborarà amb el suport que calgui i econòmicament, sempre que el pressupost sigui raonable i a preus accessibles per a tothom. Es paga la música, els menús de les mestres i nens de sisè, com fins ara s’ha fet, ja que la festa és per tota l’escola.

2. El Carles García explica que la web i el blog estan en marxa. Tothom manifesta la seva satisfacció al respecte, ja que és una eina de comunicació molt important entre l’AMPA i els pares i mares de l’escola, perquè facilita les comunicacions, enquestes, etc...

En relació aquest tema s’ha de tenir en compte el següent:

  • Comunicar als pares i mares, amb una nota a les motxilles i amb un cartell a la porta, que la web i el blog estan en marxa. A la nota hi haurà un espai a omplir, on els pares que ho vulguin podran escriure el seu mail per després tenir contacte amb ells.

  • Manteniment de la pàgina i del blog i respostes als correus. En principi el Carles García s’encarregarà d’aquesta funció. Sorgeix l’idea, que aprofitant el trasllat i les noves instal.lacions, es podria posar un punt d’informació de l’AMPA. Els pares i mares, mitjançant un equip informàtic, podrien consultar la web i el blog.
S’aclareix que, en cap cas, les notes per fer comunicacions desapareixeran.

3. Pel que fa al pla d’emergència es comenta que s’hauria de mirar si ja està fet per l’escola nova i quina és la normativa al respecte. Quan es trobi es penjarà a la web.

4. La loteria ja està comprada només resta repartir-la a les delegades de curs. Es farà el més aviat possible. Es penjarà el número a la web.

5. Per la festa de Nadal l’AMPA, com sempre, col.labora amb l’arbre de Nadal i la xocolatada. El guarniment de l’arbre de Nadal sempre és una tasca que fan els nens i nenes de l’escola, aquest any suggerirem a l’escola que es podrien decorar pots d’actimel.

6. Altres temes que s’han tractat:
  • Passar als pares i mares una còpia de l’acta de l’Assamblea ordinària, i publicar a la web.

  • Demanar la llista de delegades dels cursos i penjar-la a la web.

  • Comentar en la propera reunió de l’AMPA amb el senyor Lluis Monfort de l’ajuntament, les ajudes econòmiques que ens poden atorgar: per la coral, trasllat i festa de comiat i benvinguda, etc...
La propera reunió serà el dilluns 1 de desembre a les 21:30 hores.

Finalitza la reunió a les 23:30 hores.

Pot interessar-te

0 comentaris