Resum reunió informativa del menjador

Aquí teniu un breu resum de la reunió informativa del menjador que es va fer ahir 20 d'Octubre de 2011 a càrrec del 7 i Tria:
Per començar, van parlar del menú diari dels nostres fills, el qual és molt variat: llegums ecològiques, fruita, verdura, làctics, peix, carn ... El que es treballa cada dia al menjador són els bons hàbits (rentar mans i dents, posició a l'hora de seure a la taula, netejar-se amb el tovalló, ....) i que els nostres fills mengin absolutament de tot, és a dir, que tinguin una alimentació molt variada i amb molts nutrients. S'ha de dir que tots els menús són supervisats per una nutricionista.
Pel que fa referència a les hores que no estan al menjador, les tasques que fan són: pati, jocs dirigits, tallers, contes, ... qui no té activitats extraescolars.
Pels alumnes de P4 i P5 el llibret del menjador a partir del mes de Gener de 2012 desapareix i donaran un resum setmanal. Qualsevol canvi amb el nen/a, o si hi ha algún dia que no menja o menja poc, ens ho faran saber mitjançant una nota o una trucada telefònica.
Per acabar, tots els nens que tinguin qualsevol al.lèrgia alimentària han de saber que al bloc del 7 i Tria tenen publicats tots els menús.

Pot interessar-te

1 comentaris